A do të jetë qeveria jopopullore e teknokratit Avdullah Hoti më “efektive dhe efikase” në arritjen e marrëveshjes me Serbinë, se ‘qeveria e elefantëve’ e Isa Mustafës, qeveria e ‘komandantëve të UÇK’ e Ramush Haradinajt dhe qeveria e liderit të popullarizuar Albin Kurti? E nëse po, për çfarë marrëveshje?